Hemköp informerar

Glöm inte bort att om du behöver, hjälper vi dig som bor i Malmköping och är i någon riskgrupp att plocka ihop och kör ut maten åt er på Torsdagar. Bor du utanför malmköping så plockar vi ihop matbestälningen och lämnar ut den via lastkajen.Då behöver ni inte utsätta er för kontakt med andra människor.

skicka in notan senast onsdag via mejl till Fredrik.alexandersson@hemkop.se

plock och utkörnings 50kr.

För mer regelbunden uppdatering följ Facebook-sidan Hemköp Malmköping ttps://www.facebook.com/Hemköp-Malmköping-105795597500768/

 

Hotel Malmköping har öppet som vanligt

Kära gäster

Vi håller öppet som vanligt men vi följer noga de rekommendationer och riktlinjer som ges från myndigheterna.
Vi har uppdaterat våra rutiner för att du som gäst ska få den bästa och säkraste upplevelsen hos oss.
Nedan kan du ta del av några av våra rutiner

  • Rummen, lokalerna och övriga utrymmen städas lika noggrant som vanligt men vi desinficerar oftare.
  • Receptionen och samtliga betalningsstationer desinficerar flera gånger under dagen.
  • Ingen av våra medarbetare har vistas i riskområdena de senaste månaderna.
  • Ingen av våra medarbetare kommer till arbetet vid minsta tecken på sjukdom och vi önskar att ni som våra gäster avbokar om ni känner er sjuka.
  • Vi kommer ha bra erbjudande vid sena avbokningar för att välkomna er när vi har fått bukt på coronaviruset.
  • Under denna kritiska period har vi endast tallrikserveringar under lunch och middagar och självklart kan ni även hämta frukost, lunch och middag som take away.

Vi ser fram emot att få välkomna er som våra gäster!
För regelbundna uppdateringar följ oss på Facebook.

Hälsningar
Personalen på Hotel Malmköping

Hotell Plevnagården informerar:

Vi har öppet mån-fredag 11-14:30 för lunch, Vi har bordsservering och Take away-utkörning för den som så önskar. Fredag är restaurangen öppen till 21:00 och lördag 12-22:00. Uteserveringen är öppen och det finns värmedyna och filtar. Varje dag, kommer nya direktiv och vi följer självklart Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Varma hälsningar
Susanne Sundelius

Fototävling

Skicka din bästa Malmköpingsbild till mtavling@gmail.com

Vinsten blir, förutom äran, ett litet presentkort på 200 kr. Och självklart visar vi bilden i föreningens sociala medier och på vår webbplats. Så är personer med på din bild så hör med dom först, innan du skickar in den!
Juryn består av Martin Lindqvist, kassör i Malmköping.nu och Mariann Björnfot, webbredaktör för Malmköping nu. För juryn presenteras bilderna utan fotografens namn.

Vi vill ha ditt bidrag senast 4 april.
Vinnaren presenteras på påskafton 11 april! Lycka till!

Påskpyntat och fint – Hem & Miljö informerar

Hem & Miljö har öppet som vanligt. Det är dock väldigt tomt på kunder. Som tur är har jag beställningar som jag jobbar med. Om ni är intresserade av något i butiken kan vi lösa det utan att ni behöver komma in. Jag klipper till tyg, paketerar presenter så kan vi ses på torget, jag tar swisch (0734227802). En sorts ”torghandel”! Ta hand om er❤
Hälsningar Marie Boberg

Malmköpings Wärdshus informerar

”Det är många som undrar om vi kommer att ha öppet på vincafét på lördag, svaret är jaaa. kom gärna förbi om så bara för ett glas vin/öl, eller kaffe.

Vi som så många andra småföretagare kommer inte i första taget att stänga.
Stänger vi ner kanske vi inte kan öppna igen.
Och vi vill kunna öppna upp till sommaren, öppna våra uteserveringar umgås och lyssna på bra musik, och äta Pärs goda mat.
Så vi uppmanar alla som kan, Köp matlådor (fri hemkörning inom Malmköping) kom förbi och ät eller köp take away  och gynna alla andra småföretagare här i Malmköping i den mån ni kan,
tillsammans hjälps vi åt.

Här kommer menyn för nästa vecka 23-27/3 för take away och hemleverans ring för bokning 0157-21400 swish eller kontant.

Välkomna!”

Följ gärna Malmköpings wärdhus på Facebook för regelbundna uppdateringar, aktuella lunchmenyer med mera https://www.facebook.com/Malmk%C3%B6pings-w%C3%A4rdshus-1390064511211609/