Flytta hit?

För den som söker ett idylliskt lugn med närhet till både natur och storstad borde Malmköping vara det självklara valet. För barnfamiljerna finns all service som kan behövas och på ortens många lekplatser träffar barnen lätt nya kamrater. Den varma stämningen i köpingen gör det lätt för den nyinflyttade att lära känna nya människor och man blir snabbt en del av gemenskapen på orten.

Malmköping tillhör Flens kommun och har bara några mils avstånd till städer som Eskilstuna, Strängnäs och Nyköping. På vår kommuns webbplats Flen.se kan du läsa det mesta om kommunens service till invånarna, som exempelvis barnomsorg och skola, äldreomsorg, socialtjänst, boendefrågor etc. En faktaspäckad sammanfattning hittar du i broschyren Nyinflyttad – guide för dig som är ny i Flens kommun.
För dig som funderar i banorna kring att flytta till Malmköping, eller för den som kanske bara är nyfiken, kan lämpliga bostäder finnas bland länksamlingen nedan.

För den som är intresserad av att flytta till köpingen och vill veta mer om orten är det fritt fram att höra av sig till info[at]malmkoping.nu. Vi svarar gärna på dina frågor eller guidar runt i samhället.