Nu kan ni rösta på pepparkakshusen

Nu kan ni rösta på pepparkakshusen som deltar i årets pepparkakshus-tävling. Röstsedel bifogas nedan och det finns också ett litet fåtal utskrivna hos Hem & Miljö. Sex bidrag är inlämnade och ni hittar dem i följande sex skyltfönster.

  • Zoo7:an
  • Hem & Miljö,
  • Kafé Ottilia,
  • Kaffe & Kaka
  • Systrarna Carlsson
  • M.M. Butik och Fotogalleri
Senast den 16 december kl 14 ska röstsedlarna vara inlämnade hos Hem & Miljö. Vinnarna presenteras på www.malmkoping.nu

Klicka på länken: Dubbel röstsedel

Julen i Malmköping 2023

Inför julmånaden har Malmköping.nu samlat köpingens planerade aktiviteter på en sida. Här får ni också tips om var ni kan gå ut och äta julbord, fika juligt eller lyssna på julmusik. Glöm inte heller att handla i våra lokala butiker och gallerier samt besöka de serveringar som finns i köpingen. Om vi vill behålla en levande köping måste vi alla bidra till detta.
Obs! Webbsidan Julen i Malmköping 2023 kommer att uppdateras efter hand.

LÄS MER HÄR

Stort tack från Malmköping.nu

Stort tack från Malmköping.nu till festgeneralen, alla medverkande, alla hjälpande händer och de som stöttat – Hembygdsföreningen, Hemköp, Hjorten & Gösen, Simon Stålspets Trio, Flens kommun – och alla de som kom till Malmköpings stadshus den 28 oktober och gjorde dagen till vad den blev!

Vik lördagen den 28 oktober till en spännande eftermiddag om Malmköping, dess regementsbyggnad och stadshus – nyheter utlovas!

Vik lördagen den 28 oktober till en spännande eftermiddag om Malmköping, dess regementsbyggnad och stadshus – nyheter utlovas! Utöver en nyproducerad utställning om stadshuset, bildspel, skrönor och drama av våra lokala förmågor, vill vi särskilt flagga för inledande trumpetsolo av Magnus Henriksson och tal av överstelöjtnant Jaak Kallak från Strängnäs. Inträde 50 kr inkl fika. Varmt välkommen till stadshusets stora sal till ett digert program som börjar kl 14 !