Etablera i Malmköping

Malmköpings vision är en köping fylld av intressanta små och medelstora butiker som drar till sig besökande långt utanför orten. Ett besöksmål som man gärna tar sig till hela året för ett dagsbesök eller gärna för några dagar med övernattning på något av Malmköpings hotell, Wärdshus, Camping eller B&B. Naturligtvis även när Malmköping ställer till med storslagna marknader och evenemang. Välkända Malma Marken, Gammaldags Malmköpings Marknad, julmarknaden och mycket mera. Bortåt 250.000 besöker årligen orten med 2 000 innevånare. Flens kommuns största turist- och besöksnäring.

 

Malmköping – Sörmlands antik- & kuriosacentrum

Vi vill skapa ett Sörmländskt centrum för återanvändning av saker och ting. Det ligger i tiden och i framtiden.

En värld fyllt av antikviteter, kuriosa, nostalgi, retro, vintage, second hand, outlet, loppis, auktioner och allt annat som passar in i konceptet.

Ren butiksförsäljning eller butiksförsäljning kombinerat med näthandel. Vi har butikslokalerna som väntar just på din verksamhet. Välkommen till Malmköping.

För mer information kring konceptet Antik & Kuriosa och/eller om Malmköping sänd dina kontaktuppgifter och frågor till info@malmkoping.nu så kontaktar vi dig snarast möjligt. För information kring butikslokaler kontakta fastighetsägaren direkt för respektive objekt.

Fastighetsägare i Malmköping kommer här att presentera sina lediga objekt inom kort. På Flens kommuns webbsida hittar du också information om lediga lokaler i Malmköping.

Etablera din verksamhet i Malmköping!