Etablera i Malmköping

Malmköping.nu vill skapa förutsättningar för att ortens breda utbud av företag, handel, service och kultur bibehålls och utvecklas. I Malmköping finns flera olika företag: butiker, serveringar, hantverkare, frisörer och mycket annat. Har du själv planer på att etablera en verksamhet i Malmköping? Då har vi samlat lite fakta och information för dig som går i sådana tankar.

Flens kommuns information till företagare 
På kommunens webbplats finns en stor avdelning som handlar om Flens näringsliv. Under en av rubrikerna ”Starta & etablera företag” finns information och länkar som vänder sig till dig som vill starta företag i kommunen.

Hitta lediga lokaler 
Om du vill veta vilka lokaler som är lediga i Malmköping eller i kommunen som helhet finns Lokalguiden som listar lediga lokaler och ledig mark. Du kan söka på ort, lokaltyp, lokalyta och adress.

Svensk fastighetsförmedling 
Centralt i Malmköping ligger också Svensk fastighetsförmedlings kontor.

Bokföringsbyrå i Malmköping 
Sedan några år har köpingen också en centralt placerad redovisnings- och bokföringsbyrå som hjälper småföretagare

Företag i Malmköping 
Om du vill få en överblick över vilka företag som redan finns i Malmköping kan du besöka ovanstående webbsida. Här presenteras de företag som är medlemmar i Malmköping.nu.

Bolag i Malmköping 
Du hittar också en förteckning på Bolagssajten där företagen sorteras i storleksordning efter antal anställda.

Malmköpings skyltfönster 
I Facebook-gruppen Malmköpings skyltfönster kan köpingens företagare annonsera gratis och tipsa om nya produkter och tjänster. Gruppen har över 1600 medlemmar. 

Har du frågor och funderingar så kontakta oss på info[at]malmkoping.nu