Mycket på gång helgen 8-10 september

På lördag den 9 september ordnas loppis på Heden för sista gången i år, så passa på om du vill sätta upp ett bord eller bara gå och fynda bland stånden. Förhoppningsvis är vädret bättre än det var i lördags så att många lockas dit. Arrangör är som alltid mibf.se Loppisen är inte det enda evenemanget i Malmköping, utan det händer en del annat också helgen 8-10 september:

Konstrundan i Sörmlands hjärta 8-10 september
Till helgen är det dags för årets Konstrunda i Sörmlands hjärta då Flens konstnärer visar upp sina verk på olika ställen i kommunen. Dessutom har Konstgalleriet och Kolhuset i Hälleforsnäs en samlingsutställning där ni kan se ett representativt verk av varje deltagande konstnär. Malmköping representeras i år av fotograf Bo Arrhed och konstnär Eldrun Keiseraas Flink.
Arrangör: Konst i Flen i samarbete med Flens kommun

https://www.visitflen.se/sv/323294/Konstrundan/
https://konstiflen.com/om-konstrundan

Kulturarvsdagen Sörmland 9 september
Kulturarvsdagen är Riksantikvarieämbetets årliga evenemang där lokala arrangörer medverkar och bjuder in allmänheten till hundratals olika kulturarvsarrangemang från norr till söder i hela landet. I Malmköping uppmärksammas kulturarvsdagen bland annat av

Aptitrundan 9-10 september
För elfte året i rad arrangeras Aptitrundan i Sörmland av Sörmlands Matkluster. Ett 50-tal matföretag deltar och visar upp sin verksamhet. Malmköping representeras av Hotel Malmköping med restaurang Hjorten & Gösen som erbjuder lunch mellan 11.30–16.00 med olika menyer under de båda dagarna. Lokala råvaror och sörmländskt mathantverk utlovas. 

https://matkluster.se/matfester/aptitrundan/
https://www.hotelmalmkoping.se/sv/aktiviteter-kalendarium/kalender/