I årets evenemangsbroschyr finns fler än 130 aktiviteter listade. Imponerande jobb av våra företagare och föreningar att få ihop så många aktiviteter!

Det händer i Malmköping!

Nu är årets evenemangsbroschyr ”Det händer i Malmköping” här. Broschyren finns att hämta i en rad butiker i Malmköping och på Turistbyrån i Flen. I årets broschyr finns drygt 130 evenemang listade, från 26 april fram till 27 oktober. Samtliga aktiviteter äger rum i Malmköping med omnejd.

I broschyren hittar du datum och tidpunkter för bakluckeloppisar, marknadsdagar och torgkvällar, MIFs hemmamatcher, grillkvällar på restaurangerna, familjedagarna på museispårvägen och Grinda glasscafé, konserter och andra happenings på Wärdshuset, campingen, hembygdsgården, Björndammens masugn, kyrkorna och mycket mer.

Redan nu till Valborgshelgen finns det en rad evenemang att ta del av. Eller vad sägs om:

  • 26 april: Jazz på Wärdshuset med 5 Sax & Komp
  • 27 april: Afterwork på Hotel Malmköping
  • 28 april: Valborgsloppis och tivoli på heden samt vårbus på torget med tipspromenad och godisregn
  • 29 april: Tivoli på heden och öppet hus på Museispårvägen
  • 30 april: Valborgsmässoafton på Heden med Sörmlands största majbrasa

Lena på Wärdshuset.
Lena på Wärdshuset visar upp årets broschyr. Wärdshuset är först ut i programmet. Torsdagen 26 april blir det jazzkväll med 5 Sax & Komp.

Hämta ditt ex av broschyren och sätt upp på kylskåpet eller skicka till en vän som planerar ett Malmköpingsbesök i sommar. Broschyren tas fram av malmköping.nu tillsammans med lokala företagare och föreningar. I vårt kalendarium på webben hittar du mer information om varje evenemang. Här lägger vi också in nya evenemang allt eftersom så kika in på hemsidan då och då för att hålla dig uppdaterad.