Fru Welinder letar efterträdare

Jag har bestämt mig för att hörsamma signalerna som getts mig” skriver Anette Welinder på sin Facebook-sida. Sedan i mars driver hon det mysiga och hemtrevliga caféet Fru Welinder i Malmköpings stadshus, men nu ser det ut som att någon annan får ta vid verksamheten efter årsskiftet.

”Jag är inte tillräckligt stark för att klara av att driva mitt cafe.
Kroppen har signalerat ett bra tag.
Ont i höfterna. Ont i rygg och nacke. Sömnproblem. Ryggskott.
Några värktabletter senare går det att genomlida dagen,
men kan jag fortsätta så bara för att jag så gärna vill?”

Så fortsätter Anette på sin Facebook-sida. Anette skriver att hon fortsätter med caféet fram till årsskiftet, men att hon hoppas på att det finns någon pigg kraft där ute som vill ta över caféverksamheten när hon själv slutar. Om du, eller någon du känner, är denna kraft så hör av dig till Anette (se Fru Welinders Facebook-sida). Sprid gärna inlägget och tipsa dina vänner! Läget vid torget är perfekt för ett café och nästa år flyttar dessutom biblioteket in i lokalerna bredvid.

Vi hoppas att Anette kryar på sig och önskar henne lycka till i framtiden. Vi kommer att sakna dina fantastiska bullar, kakor och vänliga bemötande!

Uppdatering 2017-11-27

Glädjande nyheter för alla Malmköpingsbor och besökare! Anette har nu meddelat att hon har hittat efterträdare till caféet. På sin Facebook-sida skriver hon att de nya ägarna tar över efter årsskiftet: ”Jag är övertygad om att dessa två kan lytta detta ännu ett snäpp. De får själva presentera sig när de känner sig redo.”