bild på broschyrer
Årets upplaga av broschyren "Det händer i Malmköping" är på gång.

Arrangerar du något i Malmköping i sommar?

Tänker du ordna en konsert, teaterföreställning, gårdsloppis, spelmansstämma, grillkväll, en exkursion eller någon annan happening som malmköpingsborna och turister borde känna till? Glöm inte att skicka in ditt evenemang till vår tryckta evenemangsguide ”Det händer i Malmköping 2018” senast 31 mars! I broschyren listas hundratalet aktiviteter från mitten av april fram till september/oktober.

Vi trycker upp broschyren i 4000 exemplar och precis som tidigare år delar vi ut den runt om i Malmköping, i butiker med mera. Broschyren är populär och räcker hela sommaren lång. Broschyren är efterfrågad både bland boende, turister och semesterfirare.
 
Tryck och framtagande av broschyren finansieras av alla er som är med bidrar med evenemang. Priset är 100 kr per annons/evenemang. Vi har satt en begränsning av antalet tecken i annonsen på 140 stycken. I vår digitala evenemangsguide på www.malmkoping.nu kan ni sedan utveckla annonstexten om det behövs mer information, kontaktuppgifter etc.
 
Maila oss på info@malmkoping.nu om du är intresserad av att lägga in ditt evenemang i broschyren, så berättar vi hur du ska gå till väga. Och glöm inte: sista dag för att lämna in ett evenemang är 31 mars!