Nu lanserar vi nya hemsidan!

Nu har Malmköping.nu fått en ny och uppdaterad hemsida! Under hösten 2017 har vi arbetat med att komplettera informationen och lägga över sidan till en ny plattform. Nu ska hemsidan fungera lika bra oavsett om du surfar via mobil, platta eller dator. Till vår hemsida hittar tusentals besökare varje månad. Särskilt på sommaren är det många som surfar in på malmkoping.nu.

En guide för boende och besökare

Vi fortsätter precis som tidigare att marknadsföra de evenemang som äger rum i Malmköping med omnejd. Vi kommer dessutom att lägga in nyheter med jämna mellanrum om vad som är på gång och har hänt i bygden. På malmkoping.nu hittar du kontaktuppgifter till alla våra medlemsföreningar och företag. Tack vare medlemmarna kan vi fortsätta att driva och utveckla hemsidan. På våra sidor hittar du också information om sevärdheter, utbudet av matställen, lite om köpingens historia, service och omsorg, länkar för dig som vill flytta hit, med mera. Malmkoping.nu är en guide för både boende och besökande till Malmköping helt enkelt.

Bidra till vår hemsida!

Hör gärna av dig om du hittar några felaktigheter i texterna eller om du tycker vi ska komplettera sidorna med något. Hör också av dig om du själv har ett arrangemang som borde listas i evenemangskalendern eller om du vill skriva något i vår ”nyhetsblogg”! Kanske vill du skriva ett referat från något evenemang som ägt rum? Eller bidra med fina bilder eller något inslag om Malmköpings historia? Använd vår plattform för att nå ut till Malmköpingsbor och besökare! Du hittar kontaktuppgifter till oss i styrelsen under ”Kontakta oss”