Föreningen växer! Foto: @mojavegront, Instagram.

Trädgård, grönsaker och välbefinnande – vi välkomnar några nya medlemmar i föreningen

Föreningen växer! Under 2018 har vi fått flera nya medlemmar i Malmköping.nu. Det handlar om allt ifrån grönsaksproducenter och trädgårdsarbetare till skönhetssalonger, massör och café. Ett av de senaste tillskotten i medlemsskaran är något så ovanligt (?) som djurhomeopat och reikibehandlare.

Bli medlem

Tack vare de medlemsavgifter som vi får in har vi möjlighet att fortsätta driva och utveckla hemsidan. Som tack får företagen och föreningarna i sin tur exponering på hemsidan och når därmed de tusentals besökare som surfar in på www.malmköping.nu varje månad. Företagare och föreningar betalar 300 kr per år i medlemsavgift.

Även som privatperson kan du bli stödmedlem i föreningen. Bli gärna stödmedlem om du tycker att det är viktigt att det finns en förening som marknadsför köpingen som turistmål och bostadsort, informerar om våra företag och föreningar samt gör reklam för aktuella evenemang och annat som händer på orten. Vi finns både på webben och på Facebook, Instagram och Twitter. Som privatperson betalar du 75 kr per år i medlemsavgift.

Här kan du läsa mer om hur du blir medlem i föreningen

Vi välkomnar våra nya medlemmar:

Annas foträtt
Vänd dig hit om du har problem med dina fötter så som till exempel hälsporre, mortons syndrom, hälseneproblem mm. Anna tillverkar ortopediska sulor, på plats. Läs mer under ”Hälsa och skönhetsvård”.

Jills smak för hälsa
Jill arbetar med massage, yoga, kostinspiration och rörelseglädje/träning och kan därmed erbjuda ett brett utbud för din hälsa. Hon är certifierad massör, och massageterapeut, kostrådgivare/matinspiratör, kock, friskvårdsledare, instruktör inom olika former av träning och medicinsk yoga. Läs mer under ”Hälsa och skönhetsvård”.

KaCa’s cafe
Systrarna Caroline och Katarina driver cafeet i stadshusets anrika lokaler. Här hittar du smarriga bakverk, matiga mackor, glass och en massa annat gott som får dig att må bra i magen. Läs mer under ”Restaurang och cafeer”.

Lindas nagelfix
Nagelsalong men även en liten loppishörna hittar du hos Lindas Nagelfix som ligger i samma hus som Ninas salong. Linda är utbildad nagelterapeut och gör både gele och akryl. Läs mer under ”Hälsa och skönhetsvård”.

Mojave grönt
Odlingarna och växthusen vid Grinda sköts nu av Anton och Anja. Här produceras giftfria och ekologiska grönsaker med fokus på smak och historia. Även trädgårdsdesign, beskärning av fruktträd och snickeriarbeten kan företaget hjälpa dig med. Läs mer under ”Matproducenter”.

Ninas salong
Det senaste tillskottet av frisörer i köpingen är Ninas salong som ligger i Pryl7:ans gamla lokaler. Här är det Judyta som klipper eller färgar håret på dig för en billig peng. Läs mer under ”Hälsa och skönhetsvård”.

Paulinas trädgård
Om du behöver hjälp i trädgården kan du vända dig till Paulinas trädgård i Mellösa. De gör nyplanteringar, klipper gräs och buskar eller bara förbereder trädgården för vintervilan. Läs mer under ”Övriga företag”.

Reikikällan
Annika Heurlin som har Reikikällan är djurhomeopat, medial vägledare och erbjuder olika former av healing och behandlingar. Här kan du även gå på kurs och kanske utveckla dina andliga sidor. Låter det intressant? Läs mer under ”Hälsa och skönhetsvård”.