Entre Nyckelgym
Nyckelgym har flyttat till nya lokaler bredvid Systembolaget.

Vi provtränar i Nyckelgyms nya lokaler

I början av december flyttade Nyckelgym in i nya lokaler. Från att ha huserat i Malmahus i flera år välkomnar Nyckelgym nu sina medlemmar, gamla som nya, till Landsvägsgatan 26, vid Coop och Systembolaget.

Här på 240 kvadratmeter finns utrymme för funktionell träning med trx-band (träningsband) och pilatesbollar, konditionsstärkande crosstrainers och löpband samt fria vikter och traditionella styrketräningsmaskiner. Ett gym som passar ung som gammal, nybörjare som van motionär och i dessa fräscha lokaler hoppas ägarna Lasse och Erika att alla ska trivas.

Gymmet är fullt utrustat med träningsmaskiner för såväl styrka som kondition. Som medlem i gymmet har du även tillgång till solarium.

Under helgen som gick hade Nyckelgym öppet hus och 50% av styrelsen i Malmköping.nu passade på att göra ett besök och prova några av maskinerna. Det gick galant och stärkte med all säkerhet några av muskelfibrerna någonstans längs med ryggen! En annan besökare till gymmet denna dag var en nybliven pensionär som ville komma i form. Hon frågade Erika om hon som nybörjare skulle bli uttittad av de andra gymbesökarna.
– Nej då, försäkrade Erika och fortsatte:
– Vi har en stor bredd bland våra besökare. Allt i från professionella utövare till pensionärer som bara vill hålla igång kroppen.

Gymmet är för det mesta obemannat och som medlem kommer du in med personligt passerkort och kod. Om du vill ha en gymintroduktion eller personlig träning kan du besöka gymmet på tisdagskvällar. Då är nämligen instruktören David på plats. Nyfiken på att läsa mer om Nyckelgym? Besök deras hemsida på www.nyckelgym.se

Martin provar på ”Concept 2 Skierg”. En maskin för dig som vill komma i form inför längdskidturerna på Plevnahöjden.
Linda testar en av roddmaskinen. I bakgrunden skaffar några nya medlemmar passerkort till gymmet.